Vochtbestrijding

Een lekkend dak, vochtige muren ten gevolge van doorslaand vocht, schimmelvorming. Elk vochtprobleem, klein of groot, behoeft een duurzame oplossing. Opstijgend vocht, een vaak voorkomend probleem bij oudere woningen, bestrijdt In-side-out door de injectie van onschadelijke oligomere siloxanen en het gebruik van speciale cementeringen. Dezelfde producten gebruiken we voor de aanpak van doorslaand vocht, een probleem dat vaak opduikt bij aan regen onderhevige muren en vochtabsorberende bakstenen.

Heeft u last van vocht in uw schoorsteen? In-side-out lost dat probleem op door de montage van een schoorsteenvoering bestaande uit kwaliteitsvol inox. Vocht in huis, maar slaagt u er niet in om de oorzaak ervan te achterhalen? Geen nood, In-side-out brengt graag een bezoek ter plaatse om de situatie te bekijken en het vochtprobleem te onderzoeken. In de meeste gevallen kunnen we u vrijwel meteen een pasklare oplossing aanreiken.

Naast de aanpak van uw vochtprobleem, kan In-side-out u ook van dienst zijn met isolatie, zo krijgt vocht bijna geen kans meer om uw woning aan te tasten. Aarzel niet om ons te contacteren. Uw vochtprobleem is onze zorg.