Terrassen in natuursteen

Zoals u verder op deze website heeft kunnen lezen, kunt u In-side-out inschakelen voor al uw klinkerwerken. In wat volgt vindt u meer informatie over de manier waarop wij terrassen in natuursteen aanleggen.

Natuursteen is een oerdegelijk materiaal. Ook na jaren intensief beloop en blootstelling aan de natuurelementen behoudt uw terras dankzij het gebruik van natuursteen haar natuurlijke schoonheid. Elk terras in natuursteen is uniek. De terrastegels in natuursteen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en afwerkingen. De mogelijkheden zijn talrijk. Heeft u een keuze kunnen maken? In-side-out realiseert uw droomterras.

Wij leggen uw terras aan op een professionele wijze. We zorgen voor een stabiele ondergrond. We letten erop dat de afvoer van regenwater correct verloopt. We hebben oog voor de afboordingen. We voeren de aanleg van uw terras uit met de grootste zorg voor detail. Met behulp van onze kennis, ervaring en professioneel gereedschap, realiseren wij een stijlvol terras dat gezelligheid uitstraalt en past bij de architectuur van uw woning.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn en alle mogelijkheden uitgebreid met u te bespreken, brengen wij graag een bezoek ter plaatse. We meten dan alles nauwgezet op, luisteren aandachtig naar uw wensen en stellen meteen een offerte op maat op.