Gyprocwerken

In-side-out verfraait uw woning met vakkundig afgewerkte gyprocwanden en -plafonds. Als u een grote ruimte in uw woning wilt onderverdelen in 2 of meer kamers is een gyproc scheidingswand de perfecte oplossing.

Zowel bij nieuwbouw als renovatie kunnen wij voorzetwanden monteren. De voorzetwanden kunnen dienst doen als binnenisolatie van buitenmuren en ze hebben uiteraard ook een geluidsisolerende en brandwerende functie. De voorzetwanden worden geplaatst op een houten of metalen onderstructuur. Op deze manier kunnen sanitaire en elektrische leidingen eenvoudig weggewerkt worden en isolatiemateriaal kan perfect aangebracht worden tussen de profielen van de onderstructuur.

Wilt u graag een verlaagd plafond in uw woning laten realiseren? Een gyproc plafond is in dat geval een goede oplossing. Het gladde oppervlak oogt mooi en bovendien zorgt een gyproc plafond voor een goede isolatie. In-side-out plaatst gyprocplafonds op vakkundige wijze. Het gyproc plafond wordt bevestigd aan een houten of metalen bovenstructuur. De elektrische leidingen en verlichting worden voorzien en specifieke situaties (b.v. schuin aflopende plafonds) worden tot in de puntjes voltooid.

De volledige montage van de gyprocplafonds en -wanden gebeurt met de grootste zorg voor kwaliteit en afwerking. De oppervlakken worden effen en glad gemaakt en naden worden perfect gedicht. Er is geen droogtijd vereist, u kunt dus vrijwel onmiddellijk overgaan tot het schilderen of behangen van de wanden.