Bedrijfsprofiel

In-side-out is uw totaalpartner voor alle renovatieprojecten. Is uw woning, bedrijfspand of winkel toe aan een nieuwe frisse look? Renovatie is dé oplossing.

Schade aan uw huis, kantoorgebouw of handelszaak? Renovatie kan verder verval verhinderen.

Wenst u een bestaand gebouw energiezuiniger te maken? Ook in dat geval biedt renovatie uitkomst.

Staat u op het punt uw woning of bedrijfsgebouw te verkopen? Wellicht kunnen renovatiewerken de verkoopwaarde ervan doen stijgen.


Is renoveren een dure aangelegenheid? Soms wel, soms niet. Verschillende factoren spelen hierin een rol. Welke renovatiewerkzaamheden zijn noodzakelijk? Besteedt u de uitvoering van de renovatiewerken uit? Welke materialen wenst u te gebruiken? Welke machines en gereedschappen zijn vereist? Een vaak gehoorde uitdrukking is 'Voorkomen is beter dan genezen'. Dat geldt ook voor renovatiewerkzaamheden. Als u de renovatie van uw woning, kantoor, bedrijf of winkelruimte uitstelt, is de kans reëel dat opgelopen schade verergert. Renovatie is in dat geval goedkoper dan nieuwbouw. Door het energiezuiniger maken van uw woonplaats zult u minder stookkosten betalen. Op termijn verdient deze investering zich dus ook terug.


In-side-out ondersteunt uw renovatieproject met raad en daad. Wij staan in voor isolatiewerken, gevelwerken, gyprocwerken, klinkerwerken, dakwerken, vloerwerken, vochtbestrijding en tal van andere opdrachten die verband houden met renovatie. Onze knowhow en praktische ervaring gebruiken we om u steeds weer de beste renovatie-oplossing aan te reiken. Met minder dan een perfecte afwerking zijn we niet tevreden. Onze klanten weten dat en appreciëren dat. Kent u ons nog niet of weet u niet zeker of uw project binnen de activiteiten van onze onderneming valt? Neem gerust contact met ons op.

In-side-out draagt service en kwaliteit hoog in het vaandel. Getuige hiervan zijn onze realisaties en tevreden klanten. Laat ook u zich bijstaan door In-side-out. Uw renovatie zal 100% afgewerkt zijn.